Maling af lejlighed, hus, sommerhus og ejendom

Hos Den Mobile Maler i Skævinge i Hillerød nær Frederiksværk tilbyder jeg maling af lejlighed, hus, sommerhus og ejendom.

Jeg kan male indvendigt og udvendigt, og jeg maler på facader, træværk, vægge og gulve. Maling af lejlighed og hus kan være alt fra en enkelt dør til alle væggene, og jeg benytter gerne Farrow & Ball eller linoliemaling.

Linoliemaling eller Farrow & Ball til lejlighed

​Jeg udfører alle former for maling af lejlighed eller hus, og jeg arbejder især med Farrow & Ball og linoliemaling, men jeg tilbyder også tapetsering og opsætning af væv og filt.

Det kan være tapet med mønstre eller billeder (fototapet), eller det kan være tapet, hvor jeg skal male det efterfølgende. Jeg maler naturligvis også vinduer, døre, paneler, lister og lofter.​

​Jeg tilbyder endvidere maling af lejlighed eller hus i forbindelse med for eksempel fraflytningslejligheder, salgsklargøring, dødsboer og hushandler. Derudover kan jeg tilbyde faste aftaler til boligselskaber og boligforeninger.

Jeg maler inventar såsom skabe, køkkener og lignende, og jeg kan i det hele taget tilbyde alle former for malerarbejde. Det kan være fra kælder til kvist, ligesom det kan være store og små maleropgaver.

Hvad koster maling af lejlighed?

​Pris på maling af lejlighed kommer meget an på størrelsen af lejligheden og omfanget af opgaven. Men du er altid velkommen til at få flere oplysninger om mit malerarbejde, malerprodukter og tapeter samt priser. Jeg giver gerne et uforpligtende tilbud på maling af lejlighed, hus eller anden ejendom.

Du kan ringe til mig på telefon 29 27 42 72 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til e-mail: denmobilemaler@gmail.com.​

Jeg ser frem til at høre fra dig!

✩✩✩✩

Anmeld Håndværker

Få et gratis tilbud

Ønsker du en pris eller et godt tilbud på malerarbejde? Udfyld kontaktformularen og jeg ringer tilbage til dig hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Den Mobile Maler v/Pernille Schmidt Dinesen

Skåninggårdsvej 11

3300 Frederiksværk

Tlf.: 29 27 42 72
CVR: 28447299
denmobilemaler@gmail.com

✩✩✩✩✩ 5/5 stjerner på baggrund af 21 anmeldelser på Anmeld-håndværker.dk​

Firmainfo​

​Den Mobile Maler v/Pernille Schmidt Dinesen

CVR:  28447299

Kontaktinfo​