Maling af facade med facademaling eller kalkmaling

​Hos Den Mobile Maler i Skævinge i Hillerød nær Frederiksværk tilbyder jeg alle former for maling af facade på alt fra rækkehuse til kirker.

Jeg kan udføre maling af facade med træmaling, facademaling eller kalkmaling, og jeg er specialiseret i gamle maler- og linolieteknikker.

Beskyt ejendommen med jævnlig maling af facade

​Det kan være fristende at udskyde facadearbejde, men facaden er det første, som folk ser, og derfor giver facaden et forhåndsindtryk af huset, hjemmet og beboerne.

Noget andet er, at der kan trænge vand og fugt ind i murværket. Det kan føre til frostsprængninger samt skimmel og svamp. Skimmel og svamp kan sprede sig i huset, og fugt kan ødelægge hulmursisoleringen. Derfor er det vigtigt med jævnlig maling af facade.​​

Der er forskel på facader, og der er også forskel på et rækkehus af mursten, et sommerhus af træ og en kirke af kampesten, men jeg har stor erfaring med enhver form for maling af facade.

Jeg kender blandt andet de præcise regler og forskrifter for fredede ejendomme. Derfor kan jeg også råde og vejlede, hvis du er usikker på, hvad der er bedst. Jeg kan endvidere male i en anden farve eller type.

Få et uforpligtende tilbud på facademaling- eller renovering

​Du er meget velkommen til at kontakte mig for at få en uforpligtende pris på maling af facade og for at drøfte de forskellige muligheder.

Du kan ringe til mig på telefon 29 27 42 72, eller du kan skrive til mig på e-mail: denmobilemaler@gmail.com.​

Jeg ser frem til at høre fra dig!

✩✩✩✩

Anmeld Håndværker

Få et gratis tilbud

Ønsker du en pris eller et godt tilbud på malerarbejde? Udfyld kontaktformularen og jeg ringer tilbage til dig hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Den Mobile Maler v/Pernille Schmidt Dinesen

Skåninggårdsvej 11

3300 Frederiksværk

Tlf.: 29 27 42 72
CVR: 28447299
denmobilemaler@gmail.com

✩✩✩✩✩ 5/5 stjerner på baggrund af 21 anmeldelser på Anmeld-håndværker.dk​

Firmainfo​

​Den Mobile Maler v/Pernille Schmidt Dinesen

CVR:  28447299

Kontaktinfo​